Общество

В Национальной академии сухопутных войск состоялся выпуск молодых специалистов

23 февраля 2019 17:42

Об этом говорится в сообщении сайта Минобороны Украины:

Сьогодні, 23 лютого, відбувся випуск понад сотні вихованців Військового коледжу сержантського складу Національної академії сухопутних військ.

Цього дня привітати молодих сержантів прибули заступник Командувача Сухопутних військ ЗС України з бойової підготовки — начальник управління бойової підготовки генерал-лейтенант Андрій Грищенко, керівництво Національної академії, військовослужбовці ЗС Канади, котрі беруть участь у підготовці підрозділів Українського війська в рамках «Об’єднаної групи з підготовки — Україна», рідні та близькі випускників.

Вихованці Військвого коледжу, що цього дня отримали дипломи молодших спеціалістів, здобували військовий фах за десятьма спеціальностями підготовки, зокрема, з ремонту та обслуговування автомобільної техніки, організації перевезень і управління на автомобільному транспорті, експлуатації інженерної техніки, забезпечення радіаційного та хімічного контролю, організації зберігання військового майна, музичного мистецтва, адміністрування у військових підрозділах тощо. Троє з них закінчили навчання на відмінно та отримали дипломи з відзнакою. Всі вони вже ближчим часом приступлять до виконання обов’язків у військових частинах ЗС України.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling