Политика

Аваков: мы положили свой рейтинг ради спасения страны

2 февраля 2019 14:58

"Народный фронт" вместе с украинским народом спасли страну после побега Януковича и осуществили фундаментальные реформы, пожертвовав собственными рейтингами.

Об этом заявил в своем выступлении на съезде политической партии "Народный фронт" министр внутренних дел и один из лидеров политической силы Арсен Аваков, передает пресс-служба партии:

"Це ми разом з українським народом захистили країну від повної російської агресії. Це ми втримали країну від фінансової та економічної катастрофи з тими самими 108-ма тисячами гривень, які Яценюк отримав у спадок від Януковича. Це ми зробили так, що країна третій рік поспіль не стоїть на колінах за російським газом. Це ми зробили в цілому структурну реформу в МВС, освіті тощо", - заявив міністр.

"Ми фактично витратили свій рейтинг переможця виборів на дуже важливі структурні та фундаментальні речі для країни. Так, ми робили непопулярні кроки, не озираючись, подобається чи ні, - це філософія нашої команди. Я пишаюся тим, що ми вистояли і зробили за ці роки добру роботу. Я пишаюсь вами і дякую усім", - підкреслив Арсен Аваков.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling