Общество

Чемпионка Европы и мира отдала предпочтение службе в Нацгвардии Украины (видео)

2 февраля 2019 12:35

Об этом рассказывает пресс-служба НГУ:

За плечима цієї тендітної дівчини – вісім років військової служби, звання чемпіонки Європи з кікбоксингу та чемпіонки світу з рукопашного бою.

Про те, що присвятить своє життя спорту, сержант Олеся Хмелюк знала ще з дитинства – змалку відвідувала секції карате, рукопашного бою та має вищу освіту, також пов’язану зі спортом. На військову службу Олеся прийшла діючою чемпіонкою України з рукопашного бою та вже за кілька років виборола титул чемпіонки світу та Європи, перебуваючи на службі. До роботи відноситься відповідально – проводить тренування з рукопашного бою з військовослужбовцями військової частини 3011, адже гвардійці повинні мати гарну фізичну форму та володіти бойовими прийомами.

«Ми працюємо разом десь півроку. Олеся дуже вимогливий тренер. Вона намагається максимально передати солдатам свої знання», - розповідає інструктор з фізичної підготовки молодший сержант Володимир Терехов.

«Я займалася з 9-ти років і завжди перемагала. Я знала, що у цьому виді спорту повинна досягти успіху», - розповідає дівчина. Сьогодні Олеся поєднує військову службу та материнство – виховує дворічну доньку Пелагею, яка, за словами інструктора, така ж непосидюща та активна, як і її мама.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling