Экономика

ВСУ смогут получить около 20 новых образцов оружия

28 января 2019 18:00

Об этом говорится в сообщении сайта Минобороны Украины:

Про це сьогодні, 28 січня, під час візиту на підприємства, які входять до складу ДК «Укроборонпром» на Харківщині повідомив Міністр оборони України Степан Полторак відповідаючи на запитання представників засобів масової інформації.

Міністр оборони зазначив, що в оборонному відомстві ведеться робота, щодо переходу на новий рівень розвитку Збройних Сил України, а саме перестати ремонтувати старе озброєння і військову техніку і перейти на виробництво нової.

— Державне оборонне замовлення цього року, для мене особисто є дуже оптимістичним, тому що в ньому передбачено поставку на озброєння Збройних Сил, як мінімум до 20 зразків, яких раніше не було в Збройних Силах України. Це дуже гарний сигнал для всіх нас, що ми рухаємось вперед і не зупиняємось, — підкреслив Степан Полторак.

Крім того, він повідомив, що «Останнім часом ми значно підвищили активність співпраці з нашими закордонними партнерами. Лише за останній місяць я побував у Туреччині та Ізраїлі, де ми вели перемовини щодо нових контрактів, поставки нового обладнання, техніки та озброєння. Ми маємо тісну співпрацю з нашими партнерами з США, об’єм фінансової допомоги залишається достатньо високим».

— Ми визначилися і подали нашим партнерам відомості щодо техніки і озброєння, яких потребуємо в першу чергу. Це продукція, яка нам необхідна, — наголосив Степан Полторак.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling