Харьков

В Харькове командующий Нацгвардии Украины оценил уровень развития Академии НГУ

24 января 2019 07:42

Об этом сообщает пресс-служба ведомства:

Командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров перевірив об’єкти будівництва та нові приміщення в Національній академії.

Начальник Національної академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський доповів про результати робіт, проведених в минулому році та плани на поточний рік.

«В Академії за останній час виконали великий обсяг робіт. За 2018 рік було відремонтовано більше 10 тисяч квадратних метрів. А в кінці минулого року ми ввели в експлуатацію триповерхову будівлю із новими приміщеннями та сучасними навчальними аудиторіями», - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

На сьогодні в навчальному закладі проводяться ще й масштабні ремонтні роботи у шестиповерховій будівлі, де вже готові два поверхи із кімнатами та квартирами для проживання гвардійців. Крім того, відбувається й поточний ремонт навчальних аудиторій та службових приміщень Академії. Це надасть змогу розширити навчальні потужності та збільшити кількість аудиторій для проведення теоретичної та практичної підготовки фахівців.

«Наразі Національна гвардія активно реформується і навчальні підрозділи повинні реагувати та адаптуватися під ці зміни. Саме Академія дозволить нам отримувати випускників, які володіють всіма сучасними та актуальними знаннями сьогодення. Робота в цьому напрямку ведеться і я бачу, що з кожним навчальним днем темпи зростають», - зазначив генерал-полковник Юрій Аллеров.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling