Общество

Во львовском военном госпитале усилили энергетическую безопасность

18 января 2019 08:50

Об этом сообщает пресс-служба Минобороны:

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону розпочав експлуатацію енергетичної установки, яка замінила попередника, що близько півстоліття забезпечував резервне живлення медичного закладу.

Як розповів генеральний директор компанії «Darex Energy» Дмитро Алтухов, спеціалісти якої виконали пуско-налагоджувальні роботи, проект був відповідальний, адже у разі вимкнення центрального електропостачання на резервне живлення оперативно мають підключитися декілька важливих ділянок Центру.

— Це реанімаційні відділення, операційне відділення, відділення лабораторної та функціональної діагностики, а також відділення хірургічного профілю в яких відновлюються військовослужбовці після оперативних втручань.

За словами спеціалістів Військово-медичного клінічного центру Західного регіону нова дизельна електростанція працює в автоматичному режимі, а час переходу на резервне живлення складає 1 хвилину 20 сек. В генераторі передбачено автоматичний підігрів двигуна, підзаряджання акумуляторних батарей. Через вбудований GSM модем дизель-генератор автоматично надсилає смс-повідомлення про стан на визначені номери.

Варто зазначити, що сучасне енергетичне устаткування суттєво посилить енергетичну безпеку провідного в регіоні військового медичного закладу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling