Общество

Украинцы Польши собрали подарки для детей погибших в ООС пограничников (фото)

6 января 2019 10:03

Об этом сообщает пресс-служба Госпогранслужбы Украины:

П'ятий рік поспіль у Польщі проходить доброчинна акція «Свята без тата», спрямована на допомогу дітям з України, для дітей загиблих та поранених воїнів з різних областей України.

Організаторами акції є волонтери Громадської організації Ініціатива «Героям Майдану», що створена в Польщі мамою і донькою Галиною Андрушков та Вікторією Батрин.

Волонтерками зібрано для маленьких українців індивідуальні подарунки відповідно до їх віку. Кожен такий святковий сюрприз складається із солодощів, одягу, іграшок, шкільного приладдя тощо. До акції долучились усі небайдужі поляки та українці з усієї Польщі, а також Посольство України в Республіці Польща.

Цьогоріч благодійниками зібрано подарунки для 57 сімей загиблих та поранених прикордонників. Окрім подарунків для родин прикордонників організаторами акції зібрано понад три тисячі дарунків родинам загиблих та пораненим військовослужбовцям ЗСУ.

Подарунки вже прибули до Львівського прикордонного загону, звідки вирушать по різних містах України, де проживають маленькі українці.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling