Общество

Командующий Нацгвардии и гвардейцы поздравили побратимов с новогодними праздниками

31 декабря 2018 13:14

Соответствующее поздравление размещено на официальном сайте Национальной гвардии Украины:

Від імені командування та Військової ради Національної гвардії України вітаю Вас з Новим 2019 Роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, став роком кропіткої праці по виконанню Програми реформування й розвитку Національної гвардії України. Реалізуючи прагнення українського народу до розбудови потужної європейської держави, ми крок за кроком цілеспрямовано й наполегливо наближуємося до військових стандартів провідних країн світу, впроваджуємо найсучасніші інноваційні підходи у службову діяльність.

Після зміни формату операції по захисту державного суверенітету і територіальної цілісності держави у її східних регіонах, військовослужбовці Національної гвардії України як і раніше залишаються однією з провідних складових Об’єднаних сил, ні на день не припиняючи виконання бойових завдань.

Зразковим виконанням завдань під час охорони громадського порядку воїни-правоохоронці забезпечили безпеку громадян в ході чисельних масових заходів в усіх регіонах, включаючи столицю держави. Впевнений, що у період активізації суспільних процесів під час виборчої кампанії ваша витримка стане запорукою надійного захисту конституційних прав громадян, запобігання будь-яких провокацій і конфліктів.

Чимало інших відповідальних завдань, що виконувались військовослужбовцями Національної гвардії України протягом року, об’єднує одна загальна риса: сумлінність, мужність, постійна готовність стати на шляху злочинних посягань. Ми впевнено дивимось у майбутнє, зустрічаючи Новий рік надією на подальше зміцнення української держави, досягнення громадської злагоди, встановлення миру на благословенній українській землі, відродження економічної могутності однієї з найбільших європейських держав.

Світле свято Різдва Христового дарує нам можливість відчути себе невід’ємною частиною нації, єднання у спільній молитві за Україну та її народ. Нехай наша віра зміцнює душу, надає сил у боротьбі, надихає на добрі вчинки. Від щирого серця зичу в новому році нових надій, здобутків і перемог, здійснення мрій і реалізації планів. Бажаю достатку і добробуту кожній родині, миру і процвітання - єдиній і неподільній Батьківщині.

Командувач Національної гвардії України

генерал-полковник

Ю. В. Аллеров


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling