Общество

В зоне ООС гвардейцы поздравили детей и побратимов с наступающим Новым годом (фото)

31 декабря 2018 10:44

Об этом говорится в сообщении пресс-службы ведомства в соцсети:

Нацгвардійці, які виконують завдання, і діточки в районі проведення ООС отримали поздоровлення та подарунки від командирів та Національної гвардії України.
Напередодні Новорічних свят гвардійці не оминули своєю увагою дітей, які навчаються та виховуються в школах-інтернатах і центрах соціально-психологічної реабілітації на території Донецької та Луганської областей.
Офіцери командного пункту угруповання НГУ в ОТУ «Північ» та слов’янського полку відвідали навчальні заклади у Слов’янську, Сєвєродонецьку і Кременній, де виховуються діти-сироти і діти, батьки яких позбавлені батьківських прав.
«Що може бути приємніше за радісні обличчя дітей? Це лише невеличка крапля, яку ми можемо додати до новорічного настрою тих малят, які, на жаль, позбавлені можливості відчути материнську любов. Сьогодні вихованці інтернатів отримали багато радісних миттєвостей», - коментує майор Олександр Данільченко.
З радістю та хвилюванням діти зустріли гвардійців. А офіцери немов зазирнули у дитинство, радісно граючи з дітьми, навіть не помітивши, як швидко сплив час. Понад 100 дітей отримали подарунки з нагоди святкування Нового Року та Різдва.
Не лишилися без уваги і солдати, які проходять стаціонарне лікування в медичних закладах. В Маріуполі хворих відвідав Дід Мороз.
«Ми дуже вдячні командуванню нашої частини за сьогоднішній сюрприз. Зараз перед святами дуже не вистачає сімейного тепла та затишку, а такі приємні несподіванки допомагають відчути себе як вдома», - поділились враженнями бійці Маріупольського полку.
Гвардійців 5 слобожанської бригади, що виконують завдання на блок-постах і опорних пунктах, відвідав і привітав із прийдешніми святами командир бригади полковник Сергій Уніятов.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling