Общество

Честь имеем: вышли последние номера журналов Нацгвардии и Госпогранслужбы

31 декабря 2018 09:29

Государство ликвидировало все ведомственные издания. С Нового 2019 года своих газет и журналов лишаются все ведомственные структуры.

В последних номерах уходящего года коллективы журналов Нацгвардии Украины и Госпогранслужбы попрощались со своими читателями.

Сумні новини повідомляти неприємно. І чесно, кажучи, не хочеться. Але ми мусимо це зробити. Отже, у грудні 2018 року світ побачив ОСТАННІЙ номер часопису Національної гвардії України «Слово честі».
З 1 січня 2019 року відповідно до чинного законодавства (а саме, закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації») наше видання перестає існувати. Заради утвердження принципів свободи слова в Україні не залишається жодного фінансованого державою журналу чи газети. У тому числі, наукових, освітніх, медичних, військових видань. Правильно це чи ні, судити не нам. Ми можемо тільки зізнатися, що нам дуже шкода. Як би банально це звучало, але ми вкладали в «Слово честі» душу. Так, це було офіційне видання. Але ми дуже старались робити його цікавим. Говорити просто про складне. Не використовувати сухої мови офіційних доповідей. Писати цікаві матеріали. Берегти памʼять про наших полеглих Героїв. Розповідати про військову історію і символіку, нову техніку та озброєння. Та головною своєю місією (даруйте вже нам цей пафос) ми вважали ведення живого літопису Національної гвардії України. Адже на сторінках «СЧ» відображено всі головні події історії відомства.
Дякуємо що читали. Дякуємо всім позаштатним авторам, які надсилали свої матеріали. Дякуємо колегам з відділу інформації та комунікації ІВЦ НГУ за чудові фотоілюстрації. Дякуємо всім героям наших публікацій. Дякуємо дружинам і батькам наших загиблих воїнів, які погоджувались поділитись із військовими журналістами своїми найболючішими спогадами. Дякуємо волонтерам.
Дякуємо, всім, хто був із нами!

З повагою, редакція журналу «Слово честі»


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling