Общество

Харьковский "Народный фронт" поздравил жителей области с наступающим Новым годом

31 декабря 2018 09:47

Харьковский «Народный» фронт поздравил жителей области с наступающим Новым годом и Рождеством Христовым. Поздравление опубликовано на страничке облпарторганизации в «Фейсбуке».

Дорогі земляки!

От і добіг до завершення 2018 рік. Для когось він став роком здійснених сподівань і виповнених мрій, для когось, можливо, приніс розчарування. Але насправді 2018-ий назавжди закарбується в українському літописі як ще одна віха утвердження української державності і невідворотності нашого шляху розвитку до цивілізованого світу і європейської спільноти.

Впевнені, усі добрі починання 2018-ого знайдуть своє відображення і будуть гідно продовжені у наступному році. Це – рік, коли нам треба буде зробити свій впевнений вибір в ім`я не лише майбутнього України, а й тих ідеалів, за які боролися не одне покоління наших предків.

Щиро вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай 2019-ий для всіх нас стане роком нових перемог та яскравих досягнень! Нехай кожен його день буде оповитий атмосферою оптимізму і впевненості у правильності справи, якій кожен із нас присвячує своє життя! Зичимо вам міцного здоров`я, родинного затишку і добробуту! І нехай мир та спокій запанують по всій українській землі! Мудрості та витримки усім нам!

З повагою

Харківський «Народний фронт»


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling