Общество

Гвардейцы привезли подарки детям в Попасную (фото)

16 декабря 2018 12:53

Об этом рассказывает пресс-служба ведомства:

Представники батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького та СІМІС НГУ в рамках всеукраїнської акції “Гвардійська родина, тобі Україно!” відвідали 21 та 1 загальноосвітні школи міста Попасна Луганської області.

Варто більш докладно розповісти про цю благодійну гуманітарну акцію. Вона націлена на підтримку та привітання з Днем Святого Миколая, новорічними та різдвяними святами дітей з 35-ти навчальних та соціальних закладів Луганської та Донецької області. До акції окрім військовослужбовців Нацгвардії та їх родин долучились учні навчальних закладів України, представники громадських організацій та підприємці.

В 21 ЗОШ директор школи, Марина Устенко та діти з радістю зустріли та запросили всередину військовослужбовців. В кожному класі, куди заходили нацгвардійці, розігрувалась маленька вистава про Святого Миколая та його помічників. А школярі у відповідь показували якісь номери, або виконували танок, або розповідали вірш.

Після цього нацгвардійці роздавали подарунки, фотографувалися з дітьми, а представники батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького подарували школі прапор батальйону підписаний бійцями.

З кожним класом та і школою прощалися дуже тепло, з посмішками на обличчях та побажаннями гарно провести свята та, щоб виповнилися мрії всіх діточок. Впевнені, що частинку добра, радості та тепла вдалося передати нам тут від всієї Гвардійської родини.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling