Харьков

В Харькове военные психологи делились опытом с гвардейцами-курсантами (фото)

13 декабря 2018 08:38

Перенять опыт действующих психологов воинской части 3017 НГУ, ознакомиться с тренинговым городком и уникальным мобильным центром психологической поддержки имели возможность курсанты кафедры психологии и педагогики Академии Национальной гвардии Украины.

Об этом сообщает пресс-служба ведомства:

Психологи 3 бригади оперативного призначення спільно з викладачами академії НГУ в рамках навчальної дисципліни «Соціально-психологічний тренінг» провели практичні заняття з елементами тренінгу.

«Ми намагалися поєднати теорію з практичною частиною, бо такий досвід є важливим для майбутньої професійної діяльності. Знання наших курсантів апробовані на практиці, у них була змога не тільки зорієнтуватися і відчути свої власні можливості, а й зрозуміти, що є пріоритетним в роботі військового психолога», — зазначає Олена Кравченко, викладач кафедри психології та педагогіки.

Курсантам продемонстрували основні елементи роботи психолога у військовій частині, а саме роботу з психологічними травмами і реабілітацією, а також роботу, направлену на взаємодію та згуртування колективу.

«У рамках тренінгу курсанти ознайомились з елементами професійно-психологічної підготовки військовослужбовців до екстремальних умов в службово-бойовій діяльності та з вправами по відновленню психоемоційного стану особового складу», — коментує Валерія Ковінько, начальник відділення психологічного забезпечення військової частини 3017.

У військовій частині 3017 на сьогодні створені всі умови для ефективної роботи психолога. Надання психологічної допомоги військовослужбовцям та формування у них психологічної стійкості - одна з пріоритетних задач.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling