Экономика

Минобороны выделило по 50 тыс. грн пленный украинским морякам

29 ноября 2018 16:41

Об этом на своей странице в соцсети сообщил министр обороны Украины Степан Полторак:

Щойно підписав наказ щодо надання матеріальної допомоги у сумі 50 тисяч гривень кожному із військовослужбовців ВМС України, які виконували завдання у районі Керченської протоки та були незаконно затримані та взяті у полон 25 листопада 2018 року. Вчора, в Одесі, представники Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України провели зустріч з рідними та близькими військовополонених щодо їхніх прав та вирішення проблемних питань.
Юридичними службами Міністерства оборони, Генерального штабу та Командування ВМС Збройних Сил України забезпечено координацію з Офісом Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини, профільними центральними органами виконавчої влади, міжнародними правозахисними організаціями, громадськими об’єднаннями та волонтерами — Українською Гельсінською спілкою з прав людини, «Крим-SOS», Медійною ініціативою за права людини та іншими.
Зокрема, йдеться про правову підтримку українських військових моряків на міжнародному та національному рівнях, постійне інформування громадськості щодо стану військовополонених, а також заходів, які вживаються українською стороною з метою повернення наших воїнів додому.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling