Общество

Кинологи Нацгвардии и Госпогранслужбы налаживают тесное сотрудничество (фото)

20 ноября 2018 18:26

Для качественного взаимодействия и определения дальнейших планов в подготовке, использовании и применении кинологов со служебными собаками в Учебный центр прибыл начальник кинологической службы Главного управления НГУ полковник Тарас Борита и начальник кафедры кинологии Национальной академии Государственной пограничной службы Украины имени Богдана Хмельницкого полковник Анатолий Афанасьев.

Об этом сообщает пресс-служба НГУ:

Візит розпочався ознайомленням з методикою підготовки ліцензійних груп кінологів та огляду матеріальної бази. Також начальник кафедри мав можливість під час випускних іспитів перевірити та оцінити професійні навички випускників та закріплених за ними собак з пошуку вибухових речовин, зброї та набоїв.

«Я вражений тим, що кінологи Навчального центру забезпечені всім необхідним для якісної підготовки кінологів та службових собак підрозділів Національної гвардії України», - зазначив Анатолій Афанасьєв.

Навчальний центр вже тривалий час готує кінологів та останні кілька років є можливість спостерігати за тим, наскільки суттєво змінилися напрямки підготовки службових собак з пошуку вибухових речовин, зброї та набоїв.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling