Общество

Под Ичней гвардейцы помогают местным жителям разгребать последствия подрыва арсенала ВСУ (фото)

13 октября 2018 16:53

Об этом сообщает пресс-служба НГУ:

Військовослужбовці Національної гвардії України допомагають мешканцям села Августівка розбирати завали будинків, які постраждали в результаті вибухів на 6-му арсеналі Міністерства оборони України.

"Село Августівка знаходиться в безпосередній близькості до арсеналу. В результаті вибухів в селі постраждало багато будинків місцевих мешканців. Чимало вибухонебезпечних предметів ще лежать у дворах та на городах. Їх знешкодженням активно займаються піротехнічні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Ми допомагаємо місцевим мешканцям, які повертаються в село розбирати завали", - розповів заступник командира військової частини 3066 Національної гвардії України полковник Володимир Білоусов.

Крім цього військовослужбовці Нацгвардії України спільно зі співробітниками патрульної поліції патрулюють на автомобілях населені пункти та дороги в 16 -кілометровій зоні можливого ураження від вибухів на складах боєприпасів. Нагадаємо, 9 жовтня, близько 3:30, поблизу Ічні в районі сіл Дружба та Августівка сталася пожежа на складах з боєприпасами 6-го арсеналу Міністерства оборони України. До ліквідації наслідків надзвичайної події залучені понад 100 військовослужбовців Національної гвардії України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling