Общество

Мариупольские нацгвардейцы приняли участие в совместных крупномасштабных учениях (видео)

12 октября 2018 12:18

На днях по приказу Командующего Объединенных сил генерал-лейтенанта Сергея Наева проведены тактические учения по отражению высадки вероятного морского десанта противника на азовское побережье.

Об этом сообщает пресс-служба МВД:

У ході навчання разом з бійцями окремого загону оперативного призначення «АЗОВ» 18 полку Національної гвардії свої навички вдосконалював особовий склад загону морської охорони Державної прикордонної служби України, льотчики тактичної та армійської авіації, воїни-артилеристи, танкісти, які діють у складі резерву та військовослужбовці інженерного підрозділу загону мінних загороджувачів Збройних сил України.

Зазначені підрозділи, сили і засоби зі складу Об’єднаних сил залучалися до протидесантної оборони. За задумом, авіація, артилерія та танки послідовно знищували десант ймовірного противника при підході до берега та при спробах висадитись. В подальшому підрозділи Національної гвардії України та танкового резерву витіснили в море ймовірного противника, який намагався закріпитися на морському узбережжі.

Під час навчання органи управління, сили та засоби зі складу Об’єднаних сил різних складових сектору безпеки та оборони діяли злагоджено та підтвердили, що спроможні виконувати завдання за призначенням.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling