Общество

Автопарк львовских гвардейцев пополнился конфискованными на границе автомобилями

12 октября 2018 10:25

Во Львове состоялась торжественная передача конфискованных таможней автомобилей для нужд Национальной гвардии Украины.

В общем были переданы 18 конфискованных транспортных средств. В частности, части 4114 Западного оперативно-территориального объединения Национальной гвардии Украины было передано 2 легковых автомобиля, отмечает пресс-служба ведомства:

Передані військовим транспортні засоби були раніше конфісковані митниками за контрабанду та згідно з рішенням суду передані до органів юстиції. Вони пройшли всю необхідну процедуру переоформлення, передбачену українським законодавством. Цього разу передачу автомобілів військовим присвятили до Дня захисника України.

«Ми передаємо автомобілі, які будуть використані в обороні нашої країни та виконуватимуть справжні завдання. Конфісковані машини пройшли всю процедуру, яка передбачена чинним законодавством. Вірю, що вони будуть корисні і знадобляться хлопцям на Cході», - зазначив начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Тарас Грень.

Отримати автомобілі для військової частини 4114 прибув заступник начальника Західного територіального управління Національно гвардії України з озброєння – начальний технічної частини полковник Дмитро Волосянко.

«Сьогодні ми отримуємо два легкових автомобілі для забезпечення потреб військової частини 4114, що дислокується у Львові. Автомобілі надані нам безкоштовно та будуть використовуватись для виконання різноманітних завдань в зоні проведення операції Об’єднаних сил. В майбутньому ми також будемо співпрацювати з управлінням юстиції у Львівській області для забезпечення інших військових частин Західного оперативно-територіального об’єднання зазначеною категорією автомобільної техніки», - розповів полковник Дмитро Волосянко.

У листопаді управління юстиції у Львівській області також планує передати військовим ще одну партію конфіскованих автомобілів.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling