Общество

Славянские гвардейцы отметили День рождения части

30 сентября 2018 15:13

Славянские гвардейцы отметили День рождения своей части. Военнослужащих поздравили командующий Объединенных сил генерал-лейтенант Сергей Наев, командование группировки НГУ Объединенных сил и представители органов власти, отмечает пресс-служба ведомства.

Військова частина 3035 заснована 30 вересня 1966 року. З нагоди святкування 52-ї річниці підрозділу відбулися урочистості на базі полку. Гвардійців нагороджували та вітали почесні гості.

«За час свого існування частина 3035 пройшла шлях, наповнений перемогами та здобутками. Особовий склад цієї частини є взірцем у виконанні службово-бойових завдань», – заявив начальник групи морально-психологічного забезпечення штабу угруповання НГУ Об’єднаних сил полковник Дмитро Серафіменко.

«Я думаю, що Ви маєте пишатися тим, що служите у Національній гвардії, бо її підрозділи, завжди знаходяться на передових рубежах. Несіть звання гвардійця з честю та гідністю!», - побажав начальник управління взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції Донецької ОДА Олег Ставицький.

Долучився до привітань також командир військової частини.

«Я висловлюю особисту вдячність вам всім за відмінне виконання службових обов’язків. З кожним днем ваші професійні навички тільки підвищуються», - наголосив командир військової частини 3035 полковник Василь Жук.

Нагадаємо, в грудні 2014 року 15-й полк НГУ перемістився до Слов’янська та долучився до антитерористичної операції. Сьогодні гвардійці виконують службові та бойові завдання в районі проведення Операції Об’єднаних сил.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling