Общество

Гвардейцы совершенствуют свои "небесные" навыки (фото)

19 сентября 2018 20:52

Об этом сообщает пресс-служба Национальной гвардии Украины:

У період з 10 по 22 вересня на базі авіаційної частини НГУ проходить навчально-методичний збір з фахівцями парашутно-десантної підготовки. До збору залучалися офіцери Головного управління НГУ, Національної академії НГУ, особовий склад загонів спеціального призначення, Центру підготовки до спеціальних дій та військової частини 2269. Загальна кількість учасників склала понад 80 військовослужбовців.

Основною метою збору є підвищення методичної підготовки з питань повітрянодесантної, аварійно-рятувальної та парашутної підготовки, надання допусків до керівництва парашутними стрибками, виконання парашутних стрибків з парашутними системами ««Д-1-5», «Кадет», «Статус-СН», «Скаут», «Барс», «Коммодор» в день, у ночі та на водну поверхню, десантування та евакуація з використанням комплекту «Адаптер-М1».

«Ми проводимо такі збори двічі на рік - на початку літа та восени, - розповідає начальник пошуково-рятувальної і парашутно-десантної служби військової частини 2269 підполковник Євген Узлов, – Кожного разу ми не тільки вдосконалюємо навички, але і освоюємо нові підходи до виконання стрибків. Особливістю цього збору стало десантування в район аеродрому «Олександрія» з літака Ан-26. Такий вид десантування на нашому аеродромі ми проводимо вперше, отже, з виконанням цього завдання ми значно розширили наші можливості в організації та проведенні стрибків».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling