Харьков

Знание иностранных языков - неотъемлемая часть подготовки офицеров Нацгвардии (фото)

19 сентября 2018 20:14

Офицеры из воинских частей Национальной гвардии Украины прибыли в Национальную академию Национальной гвардии Украины для участия в интенсивном курсе по изучению английского и французского языка. Продолжатся занятия в течение трех месяцев, отмечают в пресс-службе Академии.

Такі інтенсивні курси проводяться двічі ні рік з 2016 року і за цей час покращили знання з іноземних мов більше 100 військовослужбовців. Заняття проводитимуть викладачі мовного відділу Академії, які мають досвід закордонних відряджень та участі у міжнародних місіях.

Загалом до навчання на курсах залучено 24 військовослужбовця. Заняття триватимуть шість годин на день, шість днів на тиждень. Перше інструктивне заняття провів начальник мовного центру Академії підполковник Артем Радванський. Він розповів про зміст курсів, основні вимоги та закликав слухачів максимально ефективно використовувати час навчання.

«На початку курсів ми проведемо вхідний контроль знань, аби визначити рівень володіння іноземною мовою та розподілити слухачів по групам. Викладачі проаналізують виконані роботи та підберуть необхідні матеріали для вашого навчання. По закінченню курсів ви також напишете тест, за результатами якого отримаєте сертифікат», - звернувся до присутніх начальник мовного центру Академії підполковник Артем Радванський.

Під час інтенсивних курсів в Академії готують військовослужбовців, які в подальшому зможуть брати участь у міжнародних навчаннях, закордонних відрядженнях та заходах міжнародного співробітництва.

«В умовах сьогодення знання іноземних мов є не тільки запорукою успішної кар'єри, а й показником освіченості людини. Для мене головне бажання на курсах - перейти на вищий рівень володіння іноземною мовою і згодом брати участь у міжнародних багатонаціональних миротворчих операціях», - зазначив учасник курсів лейтенант Ілля Гаврилов.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling