Политика

В воздушном командовании Центр продолжается учебный сбор резервистов

14 сентября 2018 18:38

Об этом сообщает пресс-служба Минобороны:

У повітряному командуванні «Центр» Повітряних Сил Збройних Сил України тривають 30 денні навчальні збори з резервістами оперативного резерву першої черги Збройних Сил України.

Упродовж перших 10 днів на чолі з досвідченими офіцерами управління повітряного командування, резервісти працюють у відділах та службах за напрямками, відновлюють індивідуальні знання, навички та фахову підготовку, щодо виконання завдань за призначенням на посадах згідно штату.

Загалом, протягом зборів військовослужбовці отримають знання з загальновійськових навчальних дисциплін, особливу увагу приділено вогневій, військово-медичній, інженерній, воєнній психології та педагогіці і психологічній підготовці.

Цього тижня, в рамках проведення занять з вогневої підготовки учасники збору відновили знання, щодо матеріальної частини індивідуальної зброї, прийомів та правила стрільби з неї, набули практичних навичок, щодо ефективного застосування штатної зброї та ручних гранат

Також, в ході проведення практичних заходів, значна увага приділяється техніці безпеки під час занять зі стрільби, роботи з озброєнням і військовою технікою.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling