Политика

Харьковский "Народный фронт" считает недопустимым использовать антикоррупционные органы в политических играх

13 сентября 2018 21:21

Харьковский «Народный фронт» считает недопустимым использование новообразованных антикоррупционных органов в попытке отдельных лиц получить политические дивиденды. Об этом говорится в заявлении, опубликованном на страничке Харьковской облпарторганизации в «Фейсбуке».

Приводим текст полностью:

Харківська обласна організація політичної партії «Народний фронт» вважає неприпустимим використання новостворених антикорупційних органів у намаганні окремих осіб отримати політичні дивіденди.

«Народний фронт» - це та політична сила, яка стояла у витоків створення в Україні системи незалежних органів для боротьби з корупцією. І з прикрістю констатуємо, що безпредентний кредит довіри, який українським суспільством було надано антикорупційним органам, ганебно розпорошується буквально на очах.

Володимир Омелян – один з найуспішніших міністрів у чинному Уряді. Започатковані ним реформи створюють комфортне середовище із сервісом за світовими стандартами саме для громадян, а не в інтересах певних олігархічних груп, що для декого робить незручною постать міністра.

Впевнені, звинувачення, висунуті Володимиру Омеляну, безпідставні і він обов`язково захистить своє добре ім`я – право і справедливість на його боці.

Заразом, із прикрістю змушені констатувати – рівень дискредитації антикорупційних органів загрозливо високий. Закликаємо згадати, яку високу мету ставив перед вами український народ, і повернутися до виконання безпосередніх завдань, а не брати участь у зухвалих політичних інтригах!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling