Харьков

Харьковские зенитчики стали лучшими среди подразделений противовоздушной обороны Нацгвардии

11 сентября 2018 14:54

Зенитный расчет воинской части 3017 НГУ занял первое место в соревнованиях на лучший расчет ЗУ-23 среди подразделений противовоздушной обороны Национальной гвардии Украины, сообщает пресс-служба НГУ:

В рамках табірного збору підрозділів протиповітряної оборони, що проходять цього року на Рівненщині, пройшли змагання на кращий розрахунок ЗУ-23 серед підрозділів протиповітряної оборони Національної гвардії України.

Для участі у змаганнях від кожного територіального управління Національної гвардії України були сформовані найбільш підготовлені команди. Від Сходу честь представляти територіальне об’єднання випала розрахунку військової частини 3017.

Із самого початку до фінального етапу змагання під керівництвом Головного управління Національної гвардії України бійці продемонстрували високий рівень своїх здібностей та безустанну жагу стати кращими. Розрахунки змагалися в декількох номінаціях: виконання нормативів бойової роботи, комплексне змагання (зенітний біатлон) та виконання вправ бойових стрільб. Отже, за результатами змагань, І місце посів зенітний розрахунок військової частини 3017.

Своїми враженнями поділився навідник розрахунку ЗУ-23 військової частини 3017 старший солдат Олексій Керимов: «Ми виходили на рубіж відкриття вогню з однією думкою – здійснити влучний постріл та перемогти. І щільний дощ нам не завадив».

За ходом змагань пильно спостерігали командири учасників, щиро вболіваючи за свої команди.

«Ми настільки переймались духом змагань, що самі відчували себе частиною команди. В душі ми разом з бійцями відпрацьовували нормативи, бігли естафету, виконували вправи бойових стрільб», — зазначив командир дивізіону підполковник Володимир Лютий.

Тож, тепер на переможців чекають нові суперники вже зі Збройних Сил України. Протягом 3 днів 5 розрахунків ЗУ-23 змагатимуться за звання кращих, а вже в п’ятницю ми дізнаємось чия команда найсильніша.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling