Общество

Пограничники рассказали о ситуации в пунктах пропуска в зоне ООС

2 сентября 2018 09:34

Сегодня все контрольные пункты въезда-выезда на линии разграничения в районе проведения операции объединенных сил, кроме КПВВ «Станица Луганская», который закрыт со 2 по 7 сентября на ремонт, начали контрольно-пропускные операции согласно осенним графику. Об этом сообщает пресс-служба Госпогранслужбы:

Пропуск осіб та транспортних засобів від 1 вересня здійснюється з 7.00 до 18.30. Зміна часового режиму в першу чергу пов’язана з безпековою складовою.

Також повідомляємо, що в усіх КПВВ в межах Донецької області рух громадян та транспортних засобів відновився та відбувається в обидва напрямки.

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду на в’їзд та виїзд сьогодні зранку знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 0/50; «Мар’їнка» – 0/30; «Новотроїцьке» – 20/15; «Гнутове» – 10/30.

Загалом відмітимо, що вчора, на дорожніх коридорах в межах Донецької області спостерігалось ускладнення руху для громадян через дії російсько-окупаційних військ. У зв’язку з цим, у порівнянні з попередньою добою, відмічено зменшення пасажиро-транспортного потоку. Всього минулої доби через КПВВ прослідувало 15,1 тисячі осіб та 1,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 2508 осіб та 465 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 2186 осіб та 555 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 2269 осіб та 600 транспортних засобів;

«Гнутове» – 745 осіб та 215 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7395 осіб.

Учора військовослужбовцями Держприкордонслужби спільно з представниками фіскальної служби, зі складу Об’єднаних сил, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» виявили більше тисячі пачок сигарет. Товар був прихований у конструктивних особливостях автомобіля «Мерсесдес», який їхав на виїзд до ТОТ України. Вартість товару склала понад 34 тисячі гривень. Товар та автомобіль вилучено співробітниками ДФС для прийняття правового рішення.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling