Криминал

На Ровенщине полиция изъяла янтарь на 2,8 миллиона грн (фото)

30 августа 2018 16:59

Работники областного управления защиты экономики Нацполиции Украины, следственного управления полиции и прокуратуры области разоблачили место хранения «солнечного» камня. Во время обыска изъяли почти 200 кг незаконно добытого янтаря, отмечает пресс-служба Национальной полиции Украины:

В ході кримінального провадження оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції встановили особу, яка може бути причетна до протиправної діяльності.

Так, з метою виявлення та вилучення бурштину-сирцю, а такожобладнання для його обробки, слідчі звернулись до суду з клопотанням про проведення санкціонованого обшуку.

29 серпня, на підставі ухвали суду,працівники поліції та прокуратури провели санкціоновані обшуки в одному із сіл Рівненського району.

Під час обшуку вилучили 197 кг бурштину-сирцю різних фракцій, за попередніми даними вартість вилученого становить 2,8 мільйона гривень.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 4 ст. 240 (Порушення правил охорони надр) Кримінального кодексу України

На даний час проводяться заходи по встановленню каналів збуту обробленого бурштину та осіб, причетних до незаконної діяльності.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling