Харьков

В Харькове молодые гвардейцы прошли первый в жизни полевой выход (фото)

28 августа 2018 17:48

Об этом сообщает пресс-служба Национальной академии Национальной гвардии Украины:

У курсантів, які проходили первинну військову підготовку, закінчився трьохденний польовий вихід.

Перший етап передбачав собою перевірку навченості кожного курсанта діяти у різних видах бою, обкатку бойовою технікою. На другий день у гвардійців перевіряли рівень тактичної навченості, вміння діяти у складі відділення, взводу та навички подолання спеціальної смуги перешкод. Завершальним етапом став піший марш на 18 кілометрів в умовах зіткнення з противником.

Під час пересування на гвардійців чекали випробування у вигляді здійснення нападу диверсійно-розвідувальних груп противника та імітації застосування противником хімічної зброї.

«Я задоволений першим місяцем навчання в Академії. Перш за все, мені сподобалось, що він був насичений новим досвідом та випробуваннями. Я знайшов нових друзів і вже з нетерпінням чекаю початку нового навчального року», - ділиться враженнями курсант Данило Трубенков.

Майбутні правоохоронці з неабиякою старанністю показували свої вміння, набуті протягом першого місяця навчання.

В селі Українка, гвардійці вшанували пам'ять покладанням квітів та хвилиною мовчання на честь героїв, які полягли в Другій світовій війні.

На плацу молоде поповнення зустрічало керівництво навчального закладу.

«Я вітаю вас на території одного з найстаріших військових навчальних закладів країни. Ви подолали лише перший крок військового навчання. Попереду ще не один день тренувань, випробувань та щоденних перемог. Проте, я впевнений, навчання в Академії ви запам’ятаєте на все життя і спогади ці будуть приємними. Я бажаю вам успіху в навчанні та сподіваюсь, що станете справжніми офіцерами Національної гвардії України», - зазначив заступник начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи полковник Олександр Морозов.

Під супровід духового оркестру курсанти пройшли урочистим маршем.

Вже наступного тижня на молоде поповнення чекає не менш важлива подія в їх військовому житті – складання військової присяги на вірність українському народові.

«Кожного року особовий склад навчального збору здійснює піший марш до Академії. Під час польового виходу я бачив в очах гвардійців блиск і бажання до навчання військової справи. Кожен курсант мужньо витримав усі випробування під час навчального збору і тепер гідний для прийняття військової присяги на вірність українському народові», – розповів заступник начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Микола Товма.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling