Криминал

Беженец с Донбасса убил киевлянина, у которого снимал квартиру

16 августа 2018 12:01

Правоохранители задержали подозреваемого в убийстве киевлянина при попытке бежать на неподконтрольную территорию.

Как сообщили в полиции Киева, злоумышленник нанес потерпевшему, у которого он снимали квартиру, многочисленные ножевые ранения, заставил гражданскую жену убрать в квартире, спрятал тело в комнате под одеждой и вещами и скрылся.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення жінки про те, що в квартирі на вулиці Райдужній лежить труп хазяїна. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції.

Правоохоронці встановили: між чоловіками виник конфлікт через телевізор, який правопорушник хотів забрати. У результаті сварки зловмисник кілька разів вдарив господаря помешкання ножем. Після цього вбитого заховав у кімнаті, закидавши речами, а коли додому повернулася його співмешканка, розповів їй про те, що сталося, і примусив прибрати у квартирі. Аби уникнути покарання, зловмисник вирішив втекти на непідконтрольну територію.

«Ми провели комплекс слідчих та оперативно-розшукових заходів: у результаті встановили можливе місцеперебування чоловіка. Згодом завдяки злагодженій роботі оперативних служб та патрульних поліцейських Києва та Полтавщини його затримали поблизу селища Решетилівка у Полтавській області. Затриманий – 37-річний житель Донецької області, який останнім часом жив у Києві», – розповів тимчасово виконуючий обов’язків начальника Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантові підозри та обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling