Спорт

Хмельничанка Марина Бех завоевала серебряную медаль чемпионата Европы по легкой атлетике

12 августа 2018 13:39

У Берліні добігає до завершення чемпіонат Європи з легкої атлетики. Єдиною хмельничанкою на ньому була Марина Бех, яка змагалася в секторі стрибків у довжину. І наша спортсменка змогла не лише показати свій кращий результат у сезоні, а й стати віце-чемпіонкою Європи, повідомляє ye.ua

Ще у першій спробі 23-річна Марина Бех продемонструвала результат 6 метрів та 60 сантиметрів, очоливши турнірну таблицю. «Я розуміла, що на протязі усіх шести спроби ми будемо розстрибуватися, і тому мої 6,60 метри давали дуже малі шанси на успіх, - слова хмельничанки наводить Федерація легкої атлетики України. - Потрібно було налаштовуватися на боротьбу».

Та згодом Марину витиснули з призової трійки. «Був мандраж, не хотілося поступатися, віддавати свою медаль. Я чудово розуміла, що готова на неї, що здатна її завоювати. І тому збиралася усіма силами, боролася до останнього і намагалися повернути свої позиції», - говорила після змагань хмельничанка. У п’яті’ спробі Марина з результатом 6,67 метри вийшла на третю позицію. А в заключному шостому стрибку – 6,73 метри, які принесли її першу в кар’єрі срібну нагороду чемпіонату Європи серед дорослих.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling