Общество

Жители Краматорска выбирают службу в резерве Нацгвардии (фото)

8 августа 2018 19:14

Працівники ТОВ «Реммаш» призиваються на службу за контрактом у резерві до військової частини 3035.

Командування Слов’янського полку та «Реммашу» співпрацює давно. Колектив цього підприємства має виразну патріотичну позицію. Щонайменше п’ятнадцять працівників виявили бажання служити у резерві військової частини 3035.

«Мене обурює агресія Російської Федерації на Сході нашої країни, тому я вирішив вступити до резерву Національної гвардії. У разі необхідності, зможу захистити свою країну», - поділився своїми намірами Станіслав Нікітін, який свого часу чимало сил віддав волонтерському руху і продовжує цим займатись зараз.

«Спеціалісти, які тут працюють, в разі оголошення мобілізації, будуть затребувані у нашій частині. Вони зможуть принести максимальну користь, займаючись тим, що вони роблять якнайкраще - ремонтуючи техніку. Більш того, вони можуть служити разом – злагодженим колективом», - пояснив командир стрілецької роти (резерву) Дмитро Друзін.

Кандидати на вступ до резерву проходять ретельний відбір. Зокрема, вони складають ті ж психологічні тести, що й майбутні контрактники.

«Якщо людина йде на службу в резерві - це рішення лише усвідомлене, адже на громадянина покладається ряд зобов’язань. До того ж ми потребуємо мотивованих людей, які водночас здатні адаптуватися до обставин, що швидко змінюються», - начальник служби психологічного забезпечення Оксана Овсієнко

Наразі психологічні тести пройшла лише перша партія бажаючих. Тепер на них чекає медичне обстеження та збір необхідного пакету документів, а в подальшому резервісти проходитимуть оплачуваний військовий вишкіл на зборах.

Сергій Молотков


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling