Криминал

В Киеве Skoda разбила три машины и убила отца трехлетнего ребенка

8 августа 2018 09:11

Столичные правоохранители устанавливают обстоятельства смертельного ДТП возле станции метро «Сырец». Как сообщили в полиции Киева, автомобиль «Шкода» врезался в три припаркованных автомобиля.

"В результате столкновения 30-летний мужчина, который сажал своего 3-летнего сына в «Хюндай», получил телесные повреждения и скончался в карете «скорой». Здоровью ребенка ничего не угрожает", - говорится в сообщении.

Вчора близько 20:00 до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Щусєва Шевченківського району столиці відбулася дорожньо-транспортна пригода.

На місце негайно виїхали наряд патрульної поліції, слідчо-оперативна група та лікарі. За попередньою інформацією: 32-річний водій автомобіля «Шкода», уникаючи наїзду на пішохода, який вибіг на дорогу у невстановленому місці, втратив керування та зіткнувся з трьома припаркованими автомобілями «Хюндай», «Дачія» та «Санг Йонг».

У результаті зіткнення транспортний «Шкода» збила 30-річного чоловіка, який у цей час садив свого 3-річного сина у «Хюндай», і перевернулася. Медичні працівники надавали допомогу чоловіку, однак від отриманих травм він помер у кареті «швидкої». Лікарі оглянули дитину, зараз її життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Зі слів свідків, водій автомобіля «Шкода» перевищував дозволену швидкість. У присутності понятих правоохоронці провели освідування на стан алкогольного сп’яніння. У результаті драгер не виявив вмісту алкоголю.

За даним фактом слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють механізм і обставини автопригоди.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling