Харьков

Госстат рассказал о реальной ситуации в промышленности Харьковщины

25 июля 2018 15:09

У січні–червні 2018 р. порівняно з відповідним періодом попереднього року індекс промислової продукції по Харківській області становив 97,5%.

На підприємствах добувної промисловості і розроблення кар’єрів обсяг випуску продукції збільшився на 4,5%; з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 15,7%; переробної промисловості – зменшився на 5,8%.

Найбільший приріст виробництва промислової продукції спостерігався у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції – на 22,4%. У виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності збільшення склало 8,1%; у машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання – 2,0%; у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – 1,4%.

Зменшення випуску промислової продукції спостерігалось у виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення – на 21,8%; у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 15,8%; у виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів – на 12,5%; у металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання – на 7,8%; у виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 6,4%.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling