Политика

Муженко назвал 7 проблемных вопросов, которые стоят перед ВСУ

20 июля 2018 18:59

"При подведении итогов за первое полугодие 2018 с командующими, командирами воинских частей определил основные направления сосредоточения усилий и проблемные вопросы, которые стоят перед ВСУ в ближайшей перспективе". Об этом сообщил начальник Генштаба ВСУ Виктор Муженков своей публикации в Facebook.

Під час підбиття підсумків за перше півріччя 2018 р. з командувачами, командирами військових частин визначив основні напрямки зосередження зусиль і проблемні питання, які стоять перед #ЗСУ в найближчій перспективі.

1. #Укомплектованість особовим складом військових частин залежить як від вирішення об’єктивних проблем соціально-економічного характеру, так і суб’єктивних чинників: перш за все, підтримання довіри військовослужбовців до своїх командирів, людського спілкування і розуміння підлеглих.

2. #Надходження нових зразків, ремонт озброєння і військової техніки залежить від виділеного Збройним Силам фінансового ресурсу і можливостей нашої оборонної промисловості. Тому необхідно реалістично оцінювати ці можливості і зосередити зусилля на грамотній експлуатації техніки.

3. Індивідуальна #підготовка військовослужбовців повинна набути якісних показників. Нам потрібні “школи військових фахівців” не як установи, а сучасні системи навчання. Нам необхідні сертифіковані #професіонали, а не просто багато “фахівців з корочками”.

Це особливо залежатиме від зосередження зусиль на грамотному розподілі фінансового ресурсу для бойової підготовки, удосконаленні навчально-матеріальної бази навчальних центрів.

4. Створення і розвиток #інфраструктури військових містечок, арсеналів має зосереджуватися не на будівництві великої кількості розпочатих об’єктів, які перетворюються згодом на “довгобуди”, а на цільовому завершенні повного комплексу інфраструктури в одному місці.

Для цього командирам необхідно володіти і суворо контролювати виконання план-графіків будівництва об’єктів, а також системно вести претензійно-позовну роботу. Необхідно послідовно нарощувати можливості інфраструктури в цілому, а не розпорошено.

5. Питання #дисципліни і дотримання #правопорядкувійськовослужбовцями залежать від чіткого аналізу командуванням об’єктивних і суб’єктивних причин, які призводять до негативних наслідків, організації дієвих заходів, а також від тяжкої, наполегливою і ретельної роботи з особовим складом командирів всіх ланок.

6. #Документообіг. Надсилати розпорядчі документи мають право тільки командувачі, командири військових частин, і як виключення начальники штабів.
Категорично забороняю нижчим органам військового управління дублювати надіслані розпорядження від верхніх штабів.

Вимагаю припинити “завалювання” непотрібними паперами військові частини.

Українська армія повинна бути не “паперовою”, а боєздатною!

7. #Стратегічні #комунікації, внутрішньо-комунікаційна робота командирів (начальників) з особовим складом повинна спрямовуватися не на демонстрацію “показухи”, а на згуртованість, донесення і суспільству, і військовослужбовцям результатів нашої діяльності, нових ідей, наративів і розкриття причинно-наслідкових зв’язків подальшого розвитку Збройних Сил.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling