Общество

В Киеве полиция выявила лабораторию по производству амфетамина (фото)

18 июля 2018 11:53

Поліцейські встановили організатора злочинної діяльності та провели обшук за місцем його проживання. Вилучені речові докази направлені на експертизу, а за фактом події розпочато кримінальне провадження.

У ході реалізації оперативної інформації співробітники Управління протидії наркозлочинності столичного главку встановили, що мешканець квартири по вулиці Закревського займається виготовленням наркотиків. Аби задокументувати факт злочину, поліцейські провели санкціонований обшук.

У помешканні правоохоронці виявили та вилучили рослинну речовину канабіс, порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін, а також прекурсори, ваги, фасувальні пакети та інше приладдя для виготовлення наркотиків. Вилучене направили на експертизу.

29-річного киянина у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling