Экономика

Антонов и турецкая компания решили создать предприятие для разработки Ан-188

17 июля 2018 15:05

ДП "Антонов", що входить до складу ДК "Укроборонпром", розпочало процес інтеграції до світової авіаційної промисловості. Одним з перспективних проектів у цьому напрямку є створення транспортного літака короткого зльоту і посадки Ан-188.

На Farnborough-2018 16 липня відбулися переговори з делегацією Turkish Aerospace Industry (TAI), в результаті яких сторони підтвердили принципову зацікавленість у продовженні співпраці за даним проектом. Найближчим часом турецька делегація відвідає ДП "Антонов" для фіналізації створення юридичних документів щодо формування спільного підприємства з метою розробки, побудови та випробувань літака Ан-188.

Згідно із законодавством, ці докумени будуть представлені на розгляд Кабінету Міністрів України. Відповідна процедура буде виконана турецькою стороною.

Farnborough Airshow-2018 – міжнародна виставка, що присвячена літальним апаратам, авіаційним та космічним двигунам, супутникам, ремонту і технічному обслуговуванню авіатехніки, радарам і системам спостереження, авіоніці та наземному устаткуванню тощо. Виставка триватиме до 22 липня.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling