Харьков

Полиция Харьковщины оперативно нашла пропавшего подростка

10 июля 2018 11:11

14-річну мешканку селища Лизогубівка, яка 8 липня пішла з дому, працівники Харківського відділу поліції знайшли у лісовому масиві поблизу селища Безлюдівка. Біглянку поліцейські повернули додому.

З повідомленням про зникнення своєї неповнолітньої доньки до поліції 9 липня звернулася 31-річна жінка.

В результаті проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські протягом кількох годин розшукали дівчину. Як з’ясувалося, весь час вона знаходилася у лісі зі своєю подругою. Також встановлено, що дівчина мешкає зі своєю бабусею, оскільки, згідно з рішенням Харківського районного суду, її мати позбавлена батьківських прав.

У відношенні неповнолітньої будь-яких протиправних дій скоєно не було. З дівчиною проведено профілактичну бесіду. Відносно бабусі складений адміністративний протокол за ч.1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

- Поліція закликає батьків бути уважними до своїх дітей, особливо в підлітковому віці, більше цікавитися їх проблемами, - зазначив т.в.о. начальника Харківського ВП Олександр Володін. - Це допоможе запобігти виникненню ситуацій, коли діти втікають з дому чи своїми вчинками ставлять своє життя та здоров’я під загрозу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling