Политика

Денисова обратилась к послам ЕС

2 июля 2018 21:06

Людмила Денісова звернулась до послів ЄС з проханням підтримати Україну у звільненні політичних заручників Кремля

Сьогодні, на зустрічі з послами Європейського Союзу, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова зазначила, що Російська Федерація не виконує ані домовленостей Президентів України та РФ, ані міжнародні конвенції, ані власне законодавство.

«Україна, зі свого боку, зробила всі належні кроки. З огляду на попередні домовленості, Президент України Петро Порошенко взяв на себе зобов’язання надати дозвіл пані Москальковій приїхати в Україну, незважаючи на те, що в неї була заборона на в’їзд», - підкреслила Л. Денісова.

«Окремо хочу зауважити, що інформація, яка поступає про Олега Сенцова дуже суперечлива. І в мене є підозра, що Олега годують невідомою сумішшю. Ця підозра підтверджується фактом - листом від Радника Президента РФ, Михайла Федотова. В ньому чітко зазначено, що з 8-го червня Олега Сенцова годують якоюсь сумішшю. Що це за суміш, які в ній складові – ми не знаємо», - наголосила Уповноважений.

Особливо Омбудсмен звернула увагу присутніх на те, що достеменно невідомо, що насправді відбувається з О. Сенцовим і закликала підтримати Україну в ії прагненні звільнити всіх українських політв’язнів, яких утримує Росія.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling