Общество

Украинские гвардейцы в США изучают опыт гвардейцев Калифорнии

26 июня 2018 16:13

Під час офіційного візиту до Національної гвардії Каліфорнії делегація МВС України відвідала 40-у піхотну дивізію.

Українська сторона відвідала штаб дивізії. Командир підрозділу генерал Марк Маланка ознайомив з бойовим шляхом з’єднання, її функціями, особливостями виконання завдань за межами США та під час допомоги населенню за надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Командувач Національної гвардії Юрій Аллеров розповів, що вони відвідали групу підтримки цивільного населення, яка знаходиться в складі 40-ї піхотної дивізії. Основні завдання групи – проведення РХБЗ-розвідки під час різних надзвичайних ситуацій. Каліфорнійські гвардійці презентували техніку та засоби, яку вони використовують для цієї розвідки.

Також українська сторона оцінила можливості авіаційного підрозділу каліфорнійських колег.

Ще одна сторона діяльності піхотної дивізії – спільні навчальні програми з місцевою владою для молоді.

Вчора делегація МВС відвідала Об’єднаної тренувальної бази у Лос-Аламітос, яка є частиною Національної гвардії Каліфорнії та здійснює загальну координацію сил та засобів в разі виникнення надзвичайної ситуації. Візит триває.

Нагадаємо, що Національна гвардія Каліфорнії є одним із найактивніших партнерів Національної гвардії України. З початку збройної агресії проти України, співробітництво між структурами значно посилилося. Представники обох силових формувань активно беруть участь в роботі підкомітету Національної гвардії Багатонаціонального об’єднаного координаційного комітету – платформі, на якій вирішуються питання щодо надання безпекової допомоги України від уряду США.

В рамках Програми партнерства інструкторами та експертами Національної гвардії Каліфорнії організовуються курси для представників НГУ за напрямками процесу прийняття військових рішень, відстеження союзних сил в ході виконання бойових задач, комплектування та проходження служби в Національній гвардії Каліфорнії, рекламно-маркетинговими технологіями Збройних сил США та інші.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling