Политика

Могерини примет участие в Конференции по реформам в Украине

26 июня 2018 15:05

Висока представниця ЄС із закордонних справ і безпекової політики / Віце-президентка Європейської Комісії Федеріка Моґеріні візьме участь у Конференції щодо реформ в Україні “Рушій змін”, яка відбудеться у Копенгагені.

27 червня Висока представниця ЄС із закордонних справ і безпекової політики / Віце-президентка Європейської Комісії Федеріка Моґеріні візьме участь у другій Конференції щодо українських реформ. Цього року вона відбудеться у Копенгагені.

Окрім того, у конференції візьмуть участь міністри закордонних справ ЄС, Великої сімки та країн НАТО, а також представники високого рівня з України та міжнародних організацій.

Цей захід у Копенгагені надасть українській владі можливість розповісти про нещодавні реформи та чинні плани зі збереження їх динаміки. Основну увагу буде приділено питанням належного врядування, зокрема боротьбі з корупцією, економічному розвитку та зростанню. Крім того, міністри обговорять виклики, пов’язані із дезінформаційними кампаніями в Україні, та інші питання.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling