Новости

Известные актеры и музыканты приехали поддержать гвардейцев прямо на полигон (видео)

25 июня 2018 07:50

У Міжнародному міжвідомчому багатопрофільному центрі підготовки підрозділів Національної гвардії України, що дислокується на Київщині, відбулась творча зустріч відомих українських акторів театру та кіно з особовим складом Нацгвардії.

Концертна програма, яку подарували артисти, стала яскравою і незабутньою подією в житті гвардійців, що тренуються на полігоні. Високий професіоналізм, артистизм, яскрава емоційність, різноманіття концертних виступів, чудові українські пісні та живе спілкування з артистами не тільки сприяли створенню атмосфери справжнього свята, а й зробили вагомий внесок у розвиток культурного та духовного збагачення військовослужбовців.

Дійство тривало протягом години і стало для кількох сотень військовослужбовців приємним сюрпризом. Тож слухачі залюбки підспівували артистам та були щирими на оплески.

Учасниками цієї зустрічі стали: актори Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка, Народні артисти України Анатолій Гнатюк, Анатолій Хостікоєв, Наталія Сумська, актриса Київського національного академічного театру оперети Заслужена артистка України Любов Доброноженко, молодий талановитий співак, учасник конкурсу «Голос країни» Данило Карачевський, актриса Київської академічної майстерні театрального мистецтва «Сузір’я» Ірина Сопіт.

Також перед військовослужбовцями виступила завідуюча клубу Національного військово-медичного клінічного центру Головного військового клінічного госпіталю «Посол Миру» Ольга Добровольська.

Після завершення концерту усі присутні подякували творчому десанту за чудову та незабутню концертну програму, самовідданість своїй справі та подароване свято. В свою чергу, організатор творчої зустрічі начальник відділу інформаційної підтримки Іміджево-видавничого центру полковник Віктор Голумбівський також подякував артистам та виконав приємну місію вручивши подарунки від імені командування Національної гвардії України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling