Харьков

Командующий НГУ встретился в Харькове с молодыми лейтенантами (фото)

15 июня 2018 21:49

Сьогодні командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров зустрівся з цьогорічними випускниками Академії.

«Ви дійшли до межі, яка розділяє курсанта від офіцера. У кожного з вас є велика перспектива, але офіцерська кар’єра у значній мірі залежить особисто від кожного з вас — від того, наскільки ви швидко зможете адаптуватися на обійманій посаді, приймати зважені рішення», - звернувся до випускників генерал-полковник Юрій Аллеров.

Під час зустрічі він відзначив успіхи у діяльності Академії, розповів присутнім про заходи реформування, що тривають у Національній гвардії України та наголосив на важливій ролі у цьому процесі молодих офіцерів.

«Національна гвардія набрала серйозних обертів. Ми приділяємо значну увагу кожному молодому офіцеру, робимо усе можливе, щоб його просування на посадах проходило якомога швидше, — зазначив командувач, — у Національної гвардії є спроможність для подальшого вдосконалення та чітке розуміння тих завдань і викликів, які стоять перед нами. Бажаю, щоб ваше майбутнє було світлим, а той досвід, ті знання, які в вас закладали в Академії, ви використовували у військах».

Наприкінці зустрічі командувач відповів на всі питання молодих лейтенантів, що стосувалися їх подальшого проходження служби та запевнив, що надалі їх чекає хоч і не простий, однак дуже почесний шлях.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling