Криминал

В Полтаве обезвредили крупную нарколабораторию (видео)

15 июня 2018 20:26

Під час обшуку співробітники управління протидії наркозлочинності вилучили майже півтора кілограма метамфетаміну, вартість якого за цінами «чорного ринку» складає близько півтора мільйона гривень.

Поліцейські затримали 37-річного підозрюваного, який займався виготовленням психотропу та в подальшому збував його по всій Україні.

14 червня під час обшуку в орендованому зловмисником будинку поліцейські виявили лабораторне обладнання для виготовлення психотропної речовини «метамфетамін» - колби, скляні трубки та інше, а також електронні ваги і порожні сліп-пакети. Вилучені предмети та психотропна речовина направлені на експертизу.

Наразі зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling