Экономика

На Донбассе пограничники выявили незаконную добычу угля (видео)

15 июня 2018 18:26

В районі операції Об’єднаних сил оперативними підрозділами Держприкордонслужби України спільно з угрупованням контрдиверсійної боротьби Об’єднаних сил при виконанні заходів з протидії протиправній діяльності припинено діяльність групи осіб, які вчиняли злочини проти довкілля.

Так, учора оперативними підрозділами Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби було отримано інформацію про порушення правил охорони та використання надр, а саме – здійснення незаконного видобутку вугілля на території Мар’їнського району Донецької області.

В результаті реалізації отриманої інформації спільною міжвідомчою групою оперативних співробітників Держприкордонслужби та військовослужбовців підрозділу контрдиверсійної боротьби Об’єднаних сил на околиці населеного пункту Іл’їнка Мар’інського району було затримано 5 громадян України, які за допомогою важкої техніки здійснювали незаконний видобуток вугілля. На місці скоєння правопорушення виявлені дизель-генератор, відбійні молоти для видобутку корисних копалин, екскаватор та близько 50 тонн готового для завантаження вугілля.

По цьому факту до слідчого відділу Мар’їнського відділу поліції направлено повідомлення за ознаками скоєння злочину, передбаченого статтею 240 КК України «Порушення правил охорони надр».

Наразі очікується внесення до ЄРДР. Проводяться оперативно-слідчі дії.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling