Общество

Одесские гвардейцы задержали грабителей и нетрезвого стрелка

14 июня 2018 13:40

13 червня 2018 року під час несення служби з охорони громадського порядку в курортних зонах міста особовий склад військової частини 3012 затримав 3 особи за резонансні правопорушення.

Біля 22 години гвардійці, які виконували завдання на території обслуговування СТП «Аркадія» Приморського ВП, затримали особу, яка перебуваючи в п’яному стані здійснила декілька пострілів з предмету схожого на пістолет. Помітивши військовий наряд, дана особа намагалася втекти та чинила опір при затриманні. Військовослужбовці згідно вимог статей 16 та 17 Закону України «Про Національну гвардію України» застосували заходи фізичного впливу та спеціальний засіб типу БРМ, затримали правопорушника. По прибуттю слідчо – оперативної групи у даної особи було вилучено предмет схожий пістолет та 7 набоїв.

Також, о 24 годині до начальника патрульної групи, який виконував завдання на території обслуговування СТП «Лузанівка» Суворовського ВП у місті Одеса звернулися громадяни та повідомили, що декілька хвилин тому троє невідомих осіб кавказької зовнішності погрожуючи ножами заволоділи їхніми коштами на суму приблизно 15 000 гривень. З’ясувавши прикмети підозрюваних, начальник патрульної групи передав орієнтування військовим нарядам та сам приступив до розшуку.

Завдяки оперативним діям вже через декілька хвилин в парковій зоні гвардійці помітили осіб, які підпадали під орієнтування. Побачивши військовий наряд підозрювані особи почали погрожувати їм ножами, тому на допомогу було викликано два сусідніх маршрути. На підставі вимог статей 16 та 17 Закону України «Про Національну гвардію України», застосувавши заходи фізичного впливу та спеціальні засоби типу БРМ військовослужбовці затримали даних осіб. По прибуттю слідчо – оперативної групи у даних осіб було вилучено 2 предмета схожих на викидний ніж та кошти на суму 15 000 гривень. У відділені поліції заявники впізнали в затриманих особах грабіжників, які відібрали в них кошти.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling