Харьков

Харьковские гвардейцы всерьез берутся за подготовку учителей для школ области (фото)

14 июня 2018 18:38

Заступник командира військової частини 3005 по роботі з особовим складом полковник Олександр Росляков провів ряд робочих зустрічей з представниками Валківської та Дергачівської районних держадміністрацій, під час яких обговорили питання перспектив розвитку військово-патріотичного виховання у Харківській області.

На порядку денному розглядали теми якісної професійної підготовки молоді до виконання військового обов’язку, формування і розвитку мотивації. Особливу увагу приділили питанню підготовки викладачів предмету Захисту Вітчизни, до якої від тепер будуть залучатися професійні інструктори Національної гвардії.

«Наша місія – готувати вмотивоване і підготовлене молоде поповнення, яке буде поважати і любити свій народ, культуру та історію. Військовослужбовці повинні в цьому допомагати працівникам освіти, саме тому командування бригади приділяє багато уваги розвитку військово-патріотичного виховання в області», – зазначив полковник Олександр Росляков.

Крім того, під час зустрічі детально обговорили тенденції розвитку гендерної політики у лавах НГУ, заступник командира бригади запропонував залучати до заходів, що проводить частина, дівчат, які цікавляться військовою справою.

За результатами зустрічі були досягнуті домовленості, відповідно до яких гвардійці стануть частими гостями навчальних закладів Харківської області, а юнаки зможуть зустрічатися з вояками в їх частині.

Молодший лейтенант Діана Краснікова


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling