Харьков

Академия Нацгвардии производит отбор курсантов среди мотивированных бойцов (фото)

13 июня 2018 12:14

Військовослужбовці з усієї Національної гвардії України, які раніше здобули вищу освіту за цивільним фахом, мають змогу отримати лейтенантські погони, провчившись лише півтора року.

Керівництво Національної академії Національної гвардії України зустрілися з військовими абітурієнтами, які прибули для здачі іспитів. Начальник Академії генерал-майор Сергій Соколовський розповів присутнім про навчальний заклад, представив керівний склад, та надав основну інформацію щодо вступних випробувань.

Цього року спробують свої сили під час вступу півсотні військовослужбовців за контрактом, що проходять службу по всій території України. Вони зможуть навчатись на факультеті економіки та менеджменту, інженерно-технічному і гуманітарному.

Така програма працює 4 роки і за нею підготували вже дві сотні лейтенантів Національної гвардії України.

«Для військовослужбовців за контрактом зараз є чудова нагода отримати повну вищу військову освіту провчившись лише півтора року. Програма навчання складена таким чином аби якісно підготувати випускників за фахом навчання та надати максимум практичних навичок необхідних під час служби. Звісно, ці військовослужбовці вже мають певний військовий досвід, саме це і дозволяє готувати їх за прискореною програмою», - зазначив начальник Академії генерал-майор Сергій Соколовський.

Виключенням для військових абітурієнтів є вступ до Академії Нацгвардії без здавання зовнішнього незалежного оцінювання. Вже завтра гвардійці розпочинають здавання іспитів і до кінці тижня дізнаються свої результати.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling