Политика

На дорогах Луганской области будет сокращено количество блокпостов

11 июня 2018 21:43

Об этом на своей странице в соцсети сообщил глава Луганской ВЦА Юрий Гарбуз:

Загальну ситуацію у сфері безпеки і оборони на теренах області обговорили з керівниками правоохоронних органів, контролюючих структур та підрозділів ЗСУ.

Серед головних питань - боротьба з обігом наркотичних засобів. Доручив посилити роботу всіх відповідальних та спрямувати її на результат – розкриття і притягнення до відповідальності винних у скоєнні наркозлочинів. Ми не можемо допустити в області, що потерпає від війни, поширення наркотичної загрози.

Також приділили увагу функціонуванню блокпостів. За рішенням Командування ООС, передбачено скорочення їх кількості на території області з 15 до 8. На двох стаціонарних блок-постах «Лисичанськ-Бахмут» та «Кремінна-Лиман» ведеться оптимізація роботи: забезпечення водопостачання та водовідведення, освітлення, асфальтування тощо. Доручив керівникам Департаменту фінансів та Управління з питань нормативно-правової роботи та децентралізації облдержадміністрації розробити механізм фінансування та утримання стаціонарних блокпостів.

Питання безпеки на транспорті, дотримання правил перевезень пасажирів та вантажів, руху негабаритного транспорту перебуває на моєму особистому контролі. Над ним спільно працюють Патрульна поліція, ГУНП, ГУ ДФСУ, Управлінням Укратрансбезпеки в Луганській області.

Вдалося також предметно обговорити такі питання: виконання бюджетів усіх рівнів, охорона державного кордону, перетин громадянами лінії розмежування та контроль за переміщенням товарів через КПВВ "Станиця Луганська", протипожежна безпека, надання адміністративних послуг населенню Управлінням Державної міграційної служби України в Луганській області.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling