Криминал

В Запорожье пьяный водитель влетел в маршрутку (фото)

11 июня 2018 15:55

Водій легкового автомобіля порушив правила дорожнього руху та скоїв зіткнення з маршрутним таксі, яке перекинулось. В результаті аварії одна особа загинула, шестеро доставленні до лікарні. Водія-правопорушника затримали в порядку ст.208 КПК України.

10 червня близько 13:20 водій автомобіля «Volvo», рухаючись по вулиці Карпенка Карого, порушив правила дорожнього руху, а саме не дотримався правил проїзду перехресть, та скоїв зіткнення з мікроавтобусом «Mersedes-bens», який здійснював пасажирські перевезення. Внаслідок зіткнення мікроавтобус перекинувся на бік. В цей час в салоні маршрутного таксі перебували 10 пасажирів та водій.

Внаслідок аварії до міської лікарні були доставлені: водій мікроавтобуса 1959 року народження та дві його пасажирки - 1950 та 1960 років народження. Остання від отриманих травм померла у лікарні.

Також до лікарні доставлені водій автомобіля «Volvo» 1970 року народження, який на момент аварії перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння та його пасажири чоловіки 1996 та 1980 років народження й жінка 1992 року народження.

Правопорушника – водія автомобіля «Volvo» затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що у Запоріжжі заарештовано водія автомобіля, який на величезній швидкості, під час зміни напрямку руху, скоїв наїзд на бордюр, допустив занос транспортного засобу, виїхав на тротуар та скоїв наїзд на мати з малолітньою дитиною.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling