Криминал

Пограничники Украины и Молдовы разоблачили дельцов, которые осуществляли изготовление поддельных паспортов стран ЕС (фото)

7 июня 2018 10:01

Міждержавна операція з припинення діяльності організованої протиправної групи проводилась співробітниками оперативно-розшукового управлінням Південного регіонального управління Держприкордонслужби України та прикордонної поліції Республіки Молдова.

В ході проведення оперативних дій правоохоронці двох країн виявили та задокументували протиправну діяльність ділків, які здійснювали виготовлення та збут підроблених паспортів громадян країн Євросоюзу на території Молдови та України.

Операція проводилась одночасно в обох країнах.

Так, в м. Кишинів було затримано організатора незаконного бізнесу та його двох поплічників. Під час обшуку вилучено приладдя для виготовлення пластикових підроблених документів. Також задокументовано та припинено поставку підроблених документів на територію України.

А в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Платонове», в ході поглибленого огляду одного з рейсових автобусів, який прямував з м. Кишинів в Україну, виявлено та вилучено підроблені паспорти громадян Литви.

На даний час тривають заходи з документування протиправної діяльності та визначення повного кола причетних осіб.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling