Харьков

Харьковские гвардейцы приехали в гости к необычным детям (видео)

2 июня 2018 20:46

Щоб подарувати малечі частинку тепла та гарного настрою, військовослужбовці Національної академії Національної гвардії України традиційно відвідали дитячі будинки міста Харкова.

Так, гвардійці факультету економіки та менеджменту завітали до Харківського обласного дитячого будинку №3.

Вихованці дитячого будинку підготували святковий виступ спеціально для запрошених гостей. А гвардійці привітали діточок солодощами та розвиваючими іграшками. На обличчях дітей були посмішки, а своє задоволення вони висловлювали по-дитячому щиро – танцювали та розповідали вірші.

У закладі перебуває понад 100 дітей, які залишились без батьківської опіки, у тому числі із тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей. За словами курсантів факультету, Анастії Божко та Карини Орлової, посильна допомога тим, хто її потребує – громадянський обов’язок кожної свідомої людини та незаперечний обов’язок кожного військового правоохоронця.

«Одним з напрямків діяльності Академії Національної гвардії є шефська робота. Багаторічні теплі відносини пов'язують дитячі будинки та курсантів Академії. Регулярні зустрічі з маленькими діточками стали доброю традицією і приносять радість як малечі, так і курсантам. Але головною метою таких заходів є комунікація. Під час наших візитів ми граємося з малечею, проводимо конкурси, а інколи й просто спілкуємось», – розповів заступник начальника факультету економіки та менеджменту по роботі з особовим складом полковник Анатолій Желаго. Військовослужбовці командно-штабного факультету відвідали вихованців Обласного спеціалізованого будинку дитини «Зелений гай», де майже дітлахам надається медико-психолого-педагогічна реабілітація за індивідуальними програмами. Після спілкування з малечею, курсанти подарували дітям набори солодощів, фрукти та іграшки.

«Малеча закладу із радістю чекає таких зустрічей, оскільки вони дарують нові можливості спілкування, безліч позитивних емоцій», - розповідає головний лікар лікувально-профілактичного закладу «Обласний спеціалізований будинок дитини «Зелений гай» Ігор Титаренко.

За словами представників дитячих будинків, подібні зустрічі наповнені радістю, теплом та додають впевненості в тому, що військовослужбовці Академії Нацгвардії небайдужі до підростаючого покоління нашої держави та приймають участь в підтримці малечі.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling